Vsekakor je tisk na majice sedaj bolj zanimiv


Če bi pred leti vedela, da je tisk na majice tako zelo preprosta rešitev, bi že zdavnaj naredila nekaj, o čemer sem predolgo sanjala. Je pa tudi res, da je zelo veliko stvari danes precej bolj dostopne kakor kadarkoli prej. Ne vem sicer, ali je bil tisk na majice takrat dražji in bolj zapleten, ampak se mi zdi, da je bila ponudba majic precej bolj okrnjena.

Sedaj sem mi zdi, da je tako veliko stvari res zelo dostopih in je tudi tisk na majice nekaj zelo ugodnega lahko. Predvsem mi je všeč, da so všečne majice precej bolj poceni, kakor pa so bile včasih. Vseeno se mi zdi, da so bile majice, ki niso bile nič kaj preveč posebnega, precej bolj dostopne in da so bile lepe majice ali drage ali pa jih niti ni bilo.

Vsekakor je tisk na majice sedaj bolj zanimiv

Vseeno je pa tisk na majice danes še vedno zelo dobrodošel marketing za marsikakšno stvar. Jaz sem so zelo dolgo časa želela, da bi naredila en projekt, ki je povezan tudi z marketingom na dogodkih in za to sem vsekakor potrebovala tisk na majice, ki sme se ha pa zelo dolgčas izogibala po dolgem in širokem. Nekaj let niti nisem preverjala, kako je s tem, saj sem mislila, da je to obtičalo na istem mestu, kakor je bilo.

Če mi ne bi prijatelj pred kratkim povedal, da je naredil nekaj na tem področju, ko je imel neko promocijo izdelka in je naredil tisk na majice in mi ne bi pokazal majic in povedal, kakšna je bila cena, bi še zdaj imela občutek, da je izvedba tega precej bolj dolgočasna in dražja. Ker sem pa videla, da so majice lahko zelo simpatične, sem se pa odločila, da bom po vsej verjetnosti čas tudi za to, da jaz naredim nekaj na tem področju. Sedaj sem moram smo odločiti, kako bom tisk na majice končno izpeljala.