Trgovina kjer ponujajo idealne otroške ure


Hči je dopolnila pet let in si je za rojstni dan želela uro. Odpeljale smo se v nakupovalni center, kjer so v eni izmed trgovin ponujali otroške ure različnih blagovnih znamk. Prodajalko smo prosile za pomoč pri izbiri, saj jih je bilo veliko na izbiro. Hči je želela, da je roza barve z motivi iz njene najljubše risanke.

Vse otroške ure so bile narejene iz kakovostnih materialov in ponujale zaščito proti udarcem. Zbirale smo nekaj časa, saj se ni mogla odločiti. Po nekaj minutah zbiranja, nam je prodajalka pokazala še ostale otroške ure, ki niso bile v vitrini. Povedala nam je o lastnostih določenih ur in nama dala čas za izbiro, saj je videla, da se hči težko odloči. 

Izbrala je eno, ki je bila:

  • Roza
  • Imela plastičen pasek
  • Zelo lahka

Prodajalki sva pokazali izbrano uro in prosila sem jo, da jo vseeno zavije kot darilo. Pospravila je vse ostale otroške ure in izbrano zavila. Ko sva prišli domov je darilo odvila in si jo ponosno nadela, saj je to zanjo pomenilo, da je odrasla. Ker ni še znala brati časa, sem ji nekajkrat razložila. Na srečo so danes otroške ure narejene za lažje branje časa, zato ni imela večjih težav.

Naslednji dan smo priredili rojstnodnevno zabavo in hči je vsem pokazala njeno novo pridobitev. Nekatere mamice so me vprašali kje se dobijo tako lepe in uporabne otroške ure, ker so tudi njihovi otroci hoteli eno. Povedala sem jim za trgovino kjer jih prodajajo in jo toplo priporočala, saj imajo res veliko izbiro. 

Predlagala sem jim naj vseeno obiščejo njihovo spletno trgovino, saj včasih ponujajo drugačne otroške ure kot jih imajo v trgovinah. Čez nekaj dni me je ena izmed mamic poklicala in se mi zahvalila za priporočilo, saj je tudi ona najdla idealno uro za svojega sina.