Popolna restavracija je bila čisto druga


Naslednji dan me je res presenetila nova restavracija, ki smo jo obiskali z družbo, ki sem jo nepričakovano srečala v Berlinu. Če bi morala še ta dan biti tam, kjer sem bila tretji večer zapored, ne vem, kaj bi jedla. Vse meni dobe stvari sem namreč pojedla in niti ene ne bi več ponovno. Tokrat je bila raje na vrsti japonska restavracija, ki je bila menda ena izmed boljših tam in prav res, je bila dobra Ne vem sicer, kakšne so ostale, ampak vsekakor je bila ta restavracija, več kot odlična na to, kar mi je odgovarjala. Naročila sem si sicer neko tradicionalno jed, za katero se sne spomnim več imena. Bila je pa tako dobra, da ji bo z veseljem še enkrat v zelo kratkem času. 

Ko smo povečerjali in je bila restavracija že za nami, smo šli še v sosednji bar, kjer je bila živa glasba, da še malce podaljšamo večer. Na večerjo smo namreč prišli že ob pol sedmih in ura je bila komaj osem, ko smo prišli v bar. Na srečo je bila sred in naslednji dan nisem več imela noben zahtevne stvari. Prav tako je bila prva stvar, ki sem jo imela ob enajstih dopoldan in se mi zato ni bilo več treba obremenjevati s tem, da grem čim prej spat. 

Popolna restavracija je bila čisto druga

Res je bilo ob pravem času tile srečanje, saj mi je že to, da je bila restavracija, na meniju dalo več energije in veselja. Res je tudi, da mi je hrana zelo pomembna, in če ne jem dobro potem, se ne počutim dobro. In nekaj takega je bilo do danes. Tista restavracija je bila res bolj za silo kakor pa kaj več. Kljun temu, da so se zelo trudili in je bila postrežba vrhunska, vseeno ni bila najboljša. Žal sem imela pa toliko dela, preden sem prišča v Berlin in tudi na začetku poslovnega potovanja, da res nisem utegnila se bolj posvetiti temu, da se prava restavracija najde.