Naravna kozmetika res dobro služi naši koži


Ko sem bila mlajša, nikoli nisem gledala na to, kaj dejansko kupujem. Nikoli nisem gledala na praznih produktih, kaj piše in katere sestavine so uporabljene. Kupila sem le, če je izgledalo lepo, ni me pa zanimalo, če dejansko deluje.

Velikokrat pa sem se seveda vprašala tudi, zakaj imam tako grdo kožo. Imela sem mozolje in pa tudi zelo suho kožo. Včasih so bili mozolji. Včasih je bila koža suha, včasih pa je bila preveč navlažena, kar je povzročilo še več mozoljev. Nisem vedela, kaj točno lahko naredim, zato sem začela malce brskati po spletu. Našla sem naravno kozmetiko. Naravna kozmetika je nekaj, v kar jaz načeloma nisem verjela, ampak sem videla zelo lepe rezultate na spletu. Zato sem se tudi odločila, da bom to preizkusila in naravna kozmetika je kar naenkrat pristala v moji košarici za nakup.

Ko sem prišla domov in sem gledala to naravno kozmetiko sem seveda komaj čakala, da jo preizkusim, a nisem verjela, da me bo pomagalo. Naravna kozmetika mi je nekako odprla oči, saj ko sem jo prvič preizkusila, je bila res dobra. Nisem imela nobenega občutka, kot da škoduje koži. Nič me ni peklo po obrazu, tako kot me je po navadi zaradi drugih produktov. Produkti so bili zelo nežni in točno sem vedela, da delajo nekaj dobrega.

Naravna kozmetika res dobro služi naši koži

Naravno, kozmetika mi je tako malce odprla oči, saj sem kar naenkrat postala navdušena nad tem. Konstantno sem začela uporabljati naravno kozmetiko in res se nisem morala ustaviti. Sedaj je res dobro pogledam na embalažo, kaj piše in iz česa je kaj narejeno. Če vidim nekaj, kar vem, da moji koži ne bo ustrezala, a raje ne kupim, ne glede na to, kako izgleda. Včasih izdelki res izgledajo zelo lepo, ampak njihovo delovanje pa ni ravno takšno kot vizualnost. Ravno, zato je res dobro, da preberemo vse informacije, ki jih embalaža ponuja in naravna kozmetika je nekaj, kar ima res zelo lep list informacij in sestavin.