Najboljša ideja in izdelava koledarja z njo


Kmalu bo prišel čas obdarovanj in inovativnih daril, zato bo izdelava koledarja idealna ideja za darilo. Tema, ki jo bomo imeli v podjetju, bo ideja, kaj si lahko vsak mesec sešijemo in poleg ideje, tudi kroj. V bistvu bo to letni šivalni izziv za vse naše šivilje. V podjetju namreč prodajamo metrsko blago in poleg tega občasno pošiljamo šiviljski izziv ter nagrado za najboljšo izvedbo. Takšna izdelava koledarja je nedvomno zelo zabavna, saj je v resnici več kot le darilo. 

Na ta način je padla ideja, da lahko nekaj takega naredimo za celo leto vnaprej in ne bo treba vsak mesec na novo postavljati izziva. Vzporedno s tem se je porodila ideja, da bi bila izdelava koledarja idealna nadgradnja nagradne igre, mi bi imeli pa več časa za pripravo še kakšnih drugih nagradnih iger. Na ta način bomo samo vsak mesec izbrali nagrajenko ali nagrajenca in poslali nagrado. Tisti, ki bodo sodelovali, bodo pa v vsakem primeru kupili ves material pri nas, saj je to pogoj sodelovanja v nagradni igri. Nikoli si ne bi mislila, da bo takšna spontana ideja pripeljala d tega, da bo izdelava koledarja naslednji korak. 

Najboljša ideja in izdelava koledarja z njo

Pravzaprav je ideja res simpatična in se je zelo lepo prijela. Začelo se je čisto nedolžno, ko sem en dan morala pripraviti neko nagradno igro, ampak nisem imela nobene ideje, kaj bi dala za nagrado. Imeli smo namreč zelo veliko nagradnih iger in mi je popolnoma zmanjkalo idej. Takrat sem naredila nagradno igro, ki je bila šivalni izziv, v popolnem prepričanju, da se to ne bo prijelo. V resnici mi je bilo bolj pomembno, da sem nekaj objavila, saj so bile vse ostale nagradne igre zelo uspešne in tudi nekaj prodaje smo imeli na ta račun. Izdelek, ki smo ga dali v prodajo, se je vedno pokril oziroma še več kot pokril. 

Od takrat naprej imamo vsak mesec nagradno, igro, ki je v resnici šivalni izziv ali pa pletilni izziv. Sedaj nam bo veliko dela odtehtala izdelava koledarja in bom lahko končno naredila še kakšno drugo idejo, ki bo še boljša.