Lepo preživet večer in Izola restavracija


Že nekaj dni se s fantom ne razumeva in tako je prišel dan, ko je končno razumel, da mi bo moral reči oprosti, ker ni naredil prav. Tako je prišel dan, ko je prišla na vrsto Izola restavracija, ker je sam tako izbral. Napisal mi je namreč sporočilo preko telefona – danes zvečer Izola restavracija ob osmi uri.

 Ko sem to prebrala, sem bila srečna, me pa je tudi skrbelo, če bova znala lepo preživeti večer, ali pa se bova ponovno skregala. Ko sem prišla do restavracije z avtom, sem videla, da je on že notri. Tako sem vstopila in šla do mize, kjer je sedel on. Videla sem že na daleč, da je lepo ureje in dobre volje. 

Tako da sem bila kar bolj mirna. Ko sem prisedla, se mi je takoj opravičil in vprašal, ali mi je ta Izola restavracija všeč, kajti če mi ni, lahko greva tudi drugam. Potrdila sem, da mi je všeč in da lahko ostaneva. 

Najini pogovori na začetku so bili čisto nekaj drugega, potem pa se sva se le lotila najina problema, ki je nastal pred dnevi in ga tudi rešila. Tako sva bila oba srečna, da sva zakopala bojno sekiro. Uživala sva v večerji in se imela lepo. 

Zelo lepo mi je bilo od njega, da me je tako povabil, tako bo Izola restavracija ostala v mojem lepem spominu in vedno se bom ob težkih trenutkih spomnila nanjo. Moj fant pa se je pošalil in rekel da, ko bom žalostna, me bo vedno povabil sem in tako nama bo ta ambient Izola restavracija pomagal, da prebrodiva težave. 

Včasih človek ne potrebuje veliko, le lepo besedo in lep ambient, tako sva naredila midva in problemi so se rešili. Kako pa bo naprej, pa ne vem, vem pa, da Izola restavracija ostaja v mojem spominu kot nekaj lepega.