Ko razmišljamo o komarnikih je dobro izbrati fiksne komarnike


Še kako hitro pridejo na vrsto komarniki, ko si naredimo dom in družino, saj je insektov vedno več. In ne samo, d jih je vedno več, vedno bolj nevarni so in tako otroci in odrasli so že na marsikateri insekt tudi alergični.

Poznamo več vrst komarnikov, lahko so fiksni komarniki, rolo komarniki, pliše komarniki, drsni komarniki, vrata in integrirani komarniki.

Za bilo katere se odločite je odločitev pravilna, saj boste živeli veliko bolj sproščeno in mrčes in razni insekti vam ne bodo grenili življenja. 

Kar se tiče fiksnih komarnikov, se ne potrebujete ustrašit zaradi imena, da jih ne morete sneti, namreč lahko jih preprosto tudi snamete. Ti se montirajo na zunanji strani okna in jih prav nič ne motijo rulete ali polkna. Montaža je enostavna, montirajo se na okvir okna in ko so montirana so skoraj neopazna.

Ne boste verjeli vendar je montaža kot so fiksni komarniki brez vrtanja. Tako se namestijo s pomočjo kotnikov ali pa z čepki odvisno iz katerega materiala je okno. Tako montiran fiksni komarnik ostane prav neopazen, saj se zlije z oknom in vam ne bo pogršalo celotnega okna. 

Tako so komarniki odlična rešitev za insekte in mrčes, namesto da se neprestano bojite, kje je kakšen mrčes v hiši in se jih rešujete z različnimi kemikalijami, je rešitev na dlani kateri koli komarniki vam bodo vse to uredili in počutili se boste boje in tudi zrak ne bo onesnažen z vašim špricanjem na insekte.

Glede čistoče in nabiranje raznovrstnega praha so fiksni komarniki prava rešitev, saj jih lahko z lahkoto obrišete, lahko pa jih snamete umijete in ponovno montirate, saj kot smo rekli ni nobenega vrtanja v okna ali stene. Katere komarnike boste izbrali, ali bodo to fiksni, pliše, rolo je vaša odločitev. Odločitev, da pa si jih boste montirali pa je edina prava.