Kje kupiti dobro platno za tende


Naša terasa nima tende in ko smo sedeli zunaj na kavi in cigareti sva se z očetom pogovarjala, da bi neka senca res prav prišla. Imeli pa smo že železne palice po vsej terasi, ker smo mislili, da bodo veje grozdja naredile senco, a niso, tako sem jaz prišel na idejo, da bi prav prišlo samo platno za tende in lahko bi to platno montirali na te železne palice.

Do te ideje pa sem prišel tako, ker sem šel gledat tende in videl, da se prodaja tudi samo platno za tende, če se komu uniči platno, ki ima že montirano tendo. Bolj kot sva se očetom pogovarjala, bolj nama je bila ta ideja všeč in šla sva v to akcijo. Kupila sva točno tako veliko platno za tende in jo sama montirala na te železne palice, ki so bile mišljene za oporo grozdja, ki ga žal ni bilo, tako je prišlo prav dobro.

Kar nekaj denarja smo prihranili z tem, kajti tende, pergole, so kar drage, tako smo se znašli so po svoje in na koncu je platno za tende prišlo super. Naša terasa je tako izgledala lepa pa še senco smo imeli, za kaj smo se tudi to odločili. Malo moraš biti danes iznadljiv, najdražje nas pride prav to, da nekaj vidimo in kar naročimo, ljudje bi morali danes več stvari narediti sami in vzpodbujati tudi sovje otroke pri tem, da kaj naredijo sami. Tako je platno za tende bilo smešno poceni proti temu, da bi se odločili za čisto novo tendo ali pergolo, sedaj smo prihranili kar nekaj denarja.

Včasih je potrebno malo premisliti in ne takoj kupiti, kar vidimo, saj trg danes ponuja slabe kakovostne stvari, še posebej, če so poceni, kar pa nas seveda prvo pritegne je cena. Mi pa smo raje kupili platno za tende dobre kakovosti in še vseeno prišli ugodno skozi.