Kako zdravilna so eterična olja in predavanje o tem


Že dolgo me zanimajo eterična olja, tako sem sama iskala podatke, kje bi kar največ stvari prebrala. Vedno mi je manjkalo to, da bi mi nekdo povedal vse, kaj so eterična olja, zakaj so uporabna, kje jih uporabljamo, kako jih uporabljamo, vse to me je zanimalo.

Nekako nisem zaupala sama sebi, da prebiram dobro literaturo, to je že toliko tega, toliko člankov ,da si na koncu čisto zmeden, zato sem se odločila, da raje pogledam, kje bi imeli predavanja v živo, da bi jaz eterična olja spoznala preko tega. Ko sem pogledala preko neta, sem videla, da bo predavanje čez tri mesece v naših krajih, kar mi je bilo predaleč, tako sem skušala najti predavanje, ki bo prej in tako našla predavanje še ta mesec, kjer bodo predstavili eterična olja, na takšen način, ko sem jaz želela, le da se bom morala odpeljati malo dlje. To mi ni predstavljalo problema, komaj sem čakala ta predavanja.

Ta dan sem se z veseljem odpeljala v ta kraj in komaj čakala, da se usedem in se predavanja začnejo, eterična olja sem oboževala in želela sem izvedeti čim več, ne pa da se bom naslednjič spet spraševala, katera so dobra in katera eterična olja se za kaj uporabljajo. 

Po predavanjih sem bila presrečna, to je bilo čisto nekaj drugega, kot pa branje literature in člankov, nikjer nisem zvedela toliko, kot sem zvedela tukaj, sedaj lahko rečem, da poznam eterična olja in da jih bom znala v prihodnosti tudi kupiti. Predavanja so trajala 3 cele ure. Tako si lahko vprašal kar si želel, šli smo skozi vse, naučili pa smo se tudi, kako se eterična olja delajo in tako bom tudi jaz v prihodnosti naredila eno eterično olje, pa da vidim, če mi uspe. Vem pa, da so eterična olja lahko zelo zdrava.