Kako priti do lepe vikend hiške?


Ste že kdaj videli prekrasno leseno vikend hiško? Odkar smo pri nas kupili en lep kos zemlje, smo se odločili, da bomo na tej zemlji postavili en lep vikend. Ko sem to povedal mojemu prijatelju, mi je on povedal, kje je videl prav lepe lesene vikend hiške. Zmenila sva se, da si vzamem en dan čas in da me bo peljal pogledat. Seveda sem bil zato, kajti videti nekaj v živo je čisto drugače, ko ti nekdo pove. 

Že ko sva bila blizu vikend hiške, sem videl, kako lepega in modernega videza je. Lastnikov ni bilo, ker so hodili bolj poredko, tako sva si jo lahko od zunaj lepo ogledala. Seveda je to bila potem tudi moja ideja. Točno takšno hiško sem si kasneje tudi sam želel. Bila je res lepa in vredna vsega denarja. Približno, ker se ukvarjam z lesom, sem tudi vedel, koliko me bo to prišlo. Seveda ni bilo poceni, zato sem bil malo zaskrbljen, ali bo to meni uspelo. Zato sem si zamislil tako, da bom delal počasi. Nikamor se mi ni mudilo. 

Kako priti do lepe vikend hiške?

Hiška je tako rasla in v enem letu sem prišel do svoje sanjske vikend hiške. Še sam nisem mogel verjeti, da je to res. Danes na naši zemlji stoji prekrasna hiška in lahko rečem, da smo skoraj rajši v tej hiški, kot pa doma. Čisto vse proste vikende preživimo na parceli in užimo v hiški. Sicer nisem presenečen, ker sem dal dušo v to hiško in moram reči, da je res lepa, topla in da se v njej vsi dobro počutimo. Če nekaj delaš s srcem, potem ti skoraj ne more spodleteti. 

Vikend hiške so lahko danes urejene kot navadne hiše. V njej lahko še bolj uživate, ker je to prostor, kamor ste prišli po oddih in kjer se dobro počutite. Sam vem, kaj imam in uživam v tem.