Intex bazeni so zelo zabavna zadeva za kogarkoli


Ko sem se pred kratki preselila v novo stanovanje, sem imela to stanovanje v pritličju kar pomeni, da sem imela tudi teraso. Imela sem malo večje stanovanje od ostalih, ki so živeli višje. To teraso sem hotela maksimalno izkoristiti saj še nikoli nesem imela take priložnosti.

Postavila sem eno mizico in nekaj stolov za goste seveda. Postavila sem tudi nek mini žar, za kakšen piknik, imela pa sem še prost travnik. Najprej sem ga mislila pustiti za otroke, če kdaj pridejo na obisk, potem pa sem hitro ugotovila, da pride zelo redkokdaj kakšen otrok na druženje.

Intex bazeni so zelo zabavna zadeva za kogarkoli

Se pravi imam travnik popolnoma zase ampak kaj naj naredim z njim? Zelo dolgo sem razmišljala in potem sem našla neko rešitev, ki me je močno mikala in to so Intex bazeni. Še nikoli nisem imela bazena in zanimalo me je kako bi to bilo. Nisem hotela nekega velikega bazena, saj nisem bila prepričana, če je to sploh zame. Potem pa sem odkrila da imajo Intex bazeni tudi opcijo masažnega bazena, temu pa se jaz seveda ne bi nikoli odrekla. Najprej sem preverila pri najemodajalcu, če lahko mogoče postavim nek bazen na teraso in rekel je da seveda ni problema, dokler ga ne gradim ampak samo postavim.

Takoj sem šla v trgovino s polno glavo na temo Intex bazeni. V trgovini jih je bilo zelo veliko in med njimi je bil tudi masažni bazen, ki sem si ga želela. Res sem bila vesela, da so ga imeli in da sem ga lahko kupila. Ko sem prišla domov, sem se takoj lotila postavitve in danes ga imam na idealnem mestu in sem zelo vesela, da se lahko razvajam kadarkoli mi paše, brez kakršnekoli cene. Res je dober, kvaliteten bazen in ga ne bi zamenjala za nič na tem svetu. Tudi moja družba je zelo zadovoljna z njem, saj se včasih skupaj malo namočimo.