Hčerka potrebuje nov računalnik in danes ga je dobila


Hčerka potrebuje nov računalnik in danes ga je dobila

Še dobro, da sem imela celo poletje v mislih, da moram kupiti hčerki nov računalnik, ker ga nima. Če ne bi tega imela v mislih, bi se lahko lahko zgodilo, da bi kašen evro preveč zapravila, kje. Ampak na srečo se to ni zgodilo in imam privarčevan denar, hkrati pa tudi ogledan idealen računalnik zanjo. Še dobro, da ne potrebuje imeti kakšnih zahtevnih programov na njem, saj to pomeni, da računalnik, ki ga bom kupila, ne bo tako zelo drag. Najprej sem se ustrašila, da bo tisti, ki ga bom morala kupiti precej dražji. 

Danes sem bila v trgovini, kjer imajo ta računalnik in sem ji ga kupila. Imeli so zadnjega na zalogi, kar je bilo več kot idealno. Še dobro, da je bilo tako, ker so bili potem le še dražji na zalogi in tudi bolj zmogljivi. Vseeno pa bi zapravila več, kot sem imela v načrtu in morda ne bi bilo najboljše. Vseeno si želim ta mesec še kakšen dan, preživeti na morju in lahko, da potem tega ne bi uspela narediti. Če bi šla sama, bi bilo drugo, ampak glede na to, da sem si vseeno želela, da gremo vsi, potem lahko, da ne bi bilo izvedljivo. Sedaj imam vsekakor eno skrb manj in tudi pravi računalnik za hčerko je doma. Prav odlično sem naredila vse skupaj in morda tudi imela malce sreče.

Ko sem računalnik prinesla domov, je bila hčerka zelo navdušena nad računalnikom in ga je takoj odpakirala. Brat se je ponudil, da ji pomaga pri tem, da se nauči ga uporabljati in tako sva bila midva z možem rešena tega opravila.