Dan se začne z Lavazza kavo


Že zvečer, ko se odpravljam spat planiram jutrišnji dan in vem, da bom potrebovala zgodaj zjutraj Lavazza kavo. Sicer sem jutranji človek in ne preveč večerni. Zvečer lahko dolgo gledam televizijo, samo če sedim na stolu, kakor hitro se uležem na kavč, me že zmanjka. Zelo rada pa imam jutra zase. Če pa se zjutraj moram vstati prej, da še kaj ponaredim, pa vem, da bo kava Lavazza prva stvar, katero bom naredila.

Včasih me moti, če se zgodaj zbudim, da spijem Kavo Lavazza pred zajtrkov, vendar si ne predstavljam, da že zgodaj zjutraj zajtrkujem. Tako raje spijem samo kavo. Moja jutra so vedno produktivna, lahko rečem, da jih obožujem, kajti zjutraj sem sposobna narediti veliko več, kot pa zvečer. Že kot otrok sem bila takšna, ko sem se učila za v šolo, raje sem se zjutraj prej vstala in učila, kot pa da sem se učila pozno v noč. Takrat v moji glavi ni ostalo nič, pa bi lahko spila 10 kav Lavazza pa mi ne bi pomagale.

Jutranji ljudje, radi hodijo hitro spat, ker so zvečer neproduktivni in imajo še kako radi spanje. Jaz sem v vedno uživala, ko sem se ulegla in znala sem pozabit na probleme, izklopit skrbi, kajti imela sem prepričanje, da mi nič ne bo kratilo spanca. Zjutraj pa je bila prva misel kava Lavazza, ne ko sem se prebudila, resnično sem še na pol spala. In tako je ostalo, zjutraj se zbudim in naredim marsikatero stvar za nazaj in naprej in tako poskrbim, da zraven kava Lavazza uredim vse potrebno in začnem dan srečna, ker imam določene stvari že narejene.

Moj dan je jutro, Lavazza kava, tišina, mir in produktivnost. Ko se vsi ostali zbudijo, je že kar nekaj dela narejena in jaz se počutim ravno zato boljše volje čez celi dan, če ne pa bi bila še kako nervozna.