Čiščenje superg je lahko kar zahteven proces


Nekaj časa nazaj, sem se s prijatelji odpravil malo ven, saj smo želeli skupaj proslaviti prijateljev rojstni dan. Tako pa sem takrat naredil napako, da sem obul povsem nove bele čevlje. Tako pa smo se odpravili v razne klube, kjer pa so se mi te čevlji, oziroma superge, čisto umazale.

Tako pa je bilo sedaj potrebno opraviti čiščenje superg. Tako pa sem za to rabil kupiti določena čistila za superge, saj so bile umazane z raznimi pijačami in pa blatom, kar pa se je že kar zarilo v same superge.

Čiščenje superg pa sem nato izvedel s temi čistili tako, da sem najprej uporabil prvo čistilo, s katero sem nanesel na superge, nato pa počakal nekaj minut, da je čistilo opravilo svoje delo. Nato pa se je to čistilo očistilo, ter se je uporabilo drugo. S tem pa sem lahko nato odstranil še vse ostale madeže, ki so bili nekoliko bolj zariti v sam čevelj.

Čiščenje superg je lahko kar zahteven proces

No tako pa je bilo čiščenje superg na mojo srečo uspešno, ter sem se lahko znebil vseh madežev, ki so nastali na čevljih, kar pa me je zelo razveselilo, saj ni šlo za ravno zelo poceni superge, ter so me ti madeži nekoliko prestrašili.

Velikokrat pa sem za čiščenje superg, če so bile te bele, uporabil tehniko z zobno pasto. Ta pa vsebuje določene snovi, ki so odlične za čiščenje madežev z belih površin, tako da mi je lahko zobna pasta in pa krtača tudi zelo dobro očistila superge. Ker pa je tukaj šlo za nekoliko bolj trdovratne madeže, pa sem se raje odločil, da bom kar kupil čistilo za sperge ter imel s tem veliko boljše možnosti, da očistim svoje čevlje, kar pa se je na koncu izkazalo za dobro idejo, saj sem jih lahko v celoti očistil, ter tako nisem imel s tem preglavic.