Biobran za izjemno dobro krepitev imunskega sistema


Dokler je naš imunski sistem dovolj okrepljen, smo praviloma zdravi ter se tudi dobro počutimo. Slednje pa se lahko že čez noč hitro spremeni. Imunski sistem se namreč lahko precej hitro poslabša. Vzrokov za to je seveda veliko, pogosto tudi neprimerno prehranjevanje. Če na primer na svoj jedilnik ne umeščate dovolj velike količine sadja ter zelenjave, je velika verjetnost, da zbolite pred tistimi, ki sadje in zelenjavo redno uživajo.

In čeprav je vaša prehrana dovolj pestra in uravnotežena, pa je dobro poseči tudi po kakšnem prehranskem dopolnilu, ki je samo pika na i za krepitev imunskega sistema. Odlično se na primer obnese biobran, za katerega pa ste verjetno že vsi slišali.

Biobran za izjemno dobro krepitev imunskega sistema

 

V klinični uporabi je biobran prisoten že vrsto let

V resnici je biobran precej dobro poznano dopolnilo. V klinični uporabi je pristen že več kot pa dve desetletji. Kakovostno zasnovan biobran je poznan kot vodilni, naravni pa tudi zelo učinkovit ter povsem varen imunomodulator. Njegova najpomembnejša naloga oziroma funkcija pa je ta, da stimulira imunski sistem in povečuje odpornost organizma.

Sicer pa je biobran poznan kot prehransko dopolnilo iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža. Izboljšan je tudi s patentiranim encimskim postopkom iz gob šitake. To omogoča optimalno absorpcijo oziroma vsrkavanje v krvnožilni sistem.

 

Kako biobran uporabljati

Praviloma je biobran najbolje uživati takoj po obroku. Na dan se lahko zaužije od 2 do 4 tablete. V embalaži je navadno skupaj pakiranih 50 tablet. Takšno dopolnilo pa ni na voljo samo v obliki tablet, temveč tudi v obliki vrečk, v katerih je prašek. Najpogosteje po izdelku posežejo vse tiste osebe, ki potrebujejo intenzivno aktivacijo. Izboljšuje namreč oslabljen imunski sistem, ki je pogosto prizadet zaradi določene vrste bolezni pa tudi zaradi nezaželenih učinkov zdravljenja. Najpametneje je biobran kupovati v specializiranih prodajalnah s prehranskimi dopolnili, na primer v lekarni.

Biobran za izjemno dobro krepitev imunskega sistema